Sari navigarea

Stai pe spate, nefericit ca nu prea te poti misca – ai vrea sa te ridici, sa mergi , sa-ti colinzi universul dar nu poti  – simti o mana calda si ferma langa tine – de agati de ea si te ridici … timpul trece … trece … acuma stai in picioare singur – te ridici singur, ti-ai colindat universul, dar insetat cum esti de cunoastere – te ridici – si treci pragul necunoscutului. Te sperii, vrei sa te intorci – dar nu mai sti pe unde – incepi sa plangi – simti mana calda cum te incojoara, iti sterge lacrimile, te inveseleste si te ajuta sa-ti regasesti drumu.

Acuma esti mare, nu ti-e mai frica de necunoscut – te aventurezi pana departe – setea ta de cunoastere nu are limite – vezi cerul si vrei sa ajungi sub el, iti amintesti dogoarea soarelui si vrei sa o simti iar – te ridici si pornesti la drum, te poticnesti din cand in cand, dar mana calda te ajuta sa treci peste hopuri .. te sustine si te imbarbateaza. Esti fericit sa te sti sub protectia ei!

Ajungi sub cerul senin  – ii simti dogoarea soarelui, simti iarba cum se pleaca sub talpile tale … te lasi leganat de adierea vantului … deschizi ochii larg, privesti in jur si mergi pe drumu tau …. te poticnesti, si cazi … te uiti in jur si vezi, vezi mana calda departe de tine, te-ntinzi spre ea si-i simti doar raceala … raceala ce te invaluie si te inlantuie, ce patrunde in tine …

Te trezesti  infrigurat … dar mana calda e langa tine si te alina … a fost doar un cosmar …

Reclame

One Comment

  1. Foarte frumos. Sa nu mai spui ca nu te pricepi la scris si la mestesugit cuvinte )


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: